Candidatures PAS CCOO-UB


Companya, company,

Les candidatures de CCOO-UB per a les properes eleccions del dia 17 de juny, a Comitè d’Empresa de PAS laboral i Junta de PAS funcionari, les formem un ampli grup de dones i homes de diferents col·lectius i àmbits de treball de la Universitat de Barcelona compromesos fermament en la defensa dels teus drets. Les nostres candidatures presenten un ventall de cares noves al costat de persones amb un llarg historial de dedicació sindical. Hem procurat cercar l’equilibri entre l’experiència i la necessària renovació per avançar amb decisió en la complicada situació que patim.

Des de CCOO-UB entenem que la situació econòmica actual no invita a fer un Programa reivindicatiu que generi falses expectatives, però hem de continuar lluitant per recuperar els drets perduts, i sense renunciar a plantejar propostes i objectius que permetin avançar en els nostres drets laborals. La defensa de la Universitat pública també passa per preservar les condicions de treball i els drets d’un col·lectiu que avui més que mai ha d’estar unit i fort. Així ho podrem aconseguir!

Amb aquest esperit, hem elaborat el nostre Programa electoral, que pots trobar al nostre Blog. El debat ha estat molt participatiu: directament per qui així ha volgut (per exemple amb diferents enviaments al Blog), i amb el debat pels propis membres de les candidatures. També vam escollir directament els caps de llista i l’ordenació de les respectives candidatures i hem elaborat un “Díptic” amb alguns dels punts més rellevants del Programa, el calendari d’assemblees i punt de trobada amb les nostres candidatures.

Continuem disposats a demostrar que tenim la raó en la nostra perseverança, en els nostres objectius i propostes. Tenim un compromís social i seguirem treballant amb il·lusió i voluntat de lluita. Volem ser el sindicat més representatiu perquè creiem en el nostre projecte. Per aquesta raó necessitem la teva participació i el teu recolzament.

CCOO-UB no es queda només en la queixa permanent.
Treballem per assolir solucions!
Estem decidits a continuar lluitant!